“Skänk en stol”

Tänk dig att få möjlighet att sitta i något bekvämt, något som ger dig ro att slappna av, men där du kan hålla fullt fokus. En stol som smälter in i kyrksalens naturliga material, men som ändå skall få en självklar plats. En unik stol precis som alla människor som sitter på dem. En stol för dig och många andra i längtan att få höra om Jesus. En stol som också kommer att finnas med under konserter och många andra tillställningar.

Så skulle en stol i kyrksalen kunna beskrivas.

Vidare in i församlingssalen kommer du att få njuta av pinnstolarnas pinnstol, Lilla Åland. Designad av Carl Malmstens efter en inspirationsresa i Finnströms kyrka på Åland 1938. 1942 fick stolen samma karakteristiska utformning som den har än i dag. Enkel, men passar de flesta och är mycket bekväm med sin mjukt holkade sits. En perfekt stol för alla former av samtal.

Med en önskan om att vi och flera med oss skall få en ny mötesplats och något att sitta på, lanseras nu kampanjen ”skänk en stol”. Ett initiativ att finansiera en del av kyrkbygget där vi alla kan vara med och bidra utifrån egen förmåga. Några av oss kanske kan bidra med en stol till oss själva, någon kan bidra med en del av en stol och för vissa kan initiativet uppmuntra till stolar för hela familjen, men framför allt stolar för dem som inte är med i församlingen idag.

Vill du vara med och bidra till kyrkbygget genom att skänka en del av en stol, en stol eller flera stolar till församlingen? Gör insättningen till kyrkan via Swish eller Bankgiro märk betalningen med ”skänk en stol”.

Kyrksal 3 000 kr/stol
Församlingssal 1 500 kr/stol

Swish 123 465 35 07
Bankgiro: 5936-9330