Konfa 20/21

Häng på vår konfirmation i Equmeniakyrkan Floda!

Konfan är ett år som innehåller väldigt mycket. Du får nya vänner, du får fundera över livet och lära dig om den kristna tron. Du får också hitta på massor med roliga aktiviteter på vägen.

Ett år med konfirmation i Equmeniakyrkan Floda innehåller en träff varje vecka på torsdag under i stort sett hela läsåret. Vi ses på torsdagar 15:30-17:30. Träffarna är obligatoriska och vi räknar med att alla konfirmander anstränger sig för att närvara i den mån det är möjligt. Under året åker vi på en hajk och ett läger.

Inför konfaåret har vi två träffar:

  • 11/6 kl. 18:00 Informationsträff med möjlighet att ställa frågor.
  • 1/10 kl. 18:00 Upprop + praktisk info (obligatorisk)

 

En konfa, men två spår
Vi genomför vår konfa som en grupp, fast med två olika spår. Varannan vecka ses vi med hela gruppen för undervisning, och varannan vecka ses vi i två olika grupper för idrott respektive äventyr. Du väljer i anmälan vilken grupp du vill tillhöra.

  • Idrottskonfa – Varannan vecka någon form av idrott, varannan vecka undervisning.
  • Äventyrskonfa – Varannan vecka någon form av upplevelse, varannan vecka undervisning.

Gudstjänster
Varje söndag firar vi gudstjänst i Equmeniakyrkan Floda. Dit är alla välkomna, både konfirmand och förälder. Som konfirmand förväntas du delta i minst 15 gudstjänster under konfaåret.

Kostnad
Kostnaden för konfan är 2650:-. Priset är inklusive bibel, undervisningsmaterial, hajker och läger. Under året kommer en faktura skickas till er med betalningsanvisningar.

Ingen ska dock behöva avstå konfirmationen av ekonomiska skäl. Behöver ni hjälp att betala hela eller delar av summan, kontakta oss gärna.

Anmälan
Klicka på länken och fyll i formuläret: https://docs.google.com/forms/u/1/d/1PWc2CqLFD2vTv5lRkvIzCUTsIvBVkszk647c9br0560/edit?usp=drive_web

Övriga samlingar
Utöver konfan har vi många andra roliga saker för dig som är ungdom. På fredagar är det ungdomsamlingar dit du är varmt välkommen. Vi åker också på ett riktigt härligt skidläger till Trysil över nyår. Följ gärna vad som händer på vår instagram: @fredaxifloda

Vi hoppas att just du vill haka på konfan i höst!

/Ledarna

Frågor?
Kontakta vår pastor
Emil Thelin
0768-957724
emil@equmeniakyrkanfloda.se

Top