Konfa 23/24

Konfa 23/24

Vi vill bjuda in dig att hänga på konfirmationen hos oss i Equmeniakyrkan Floda.  Ett år som innehåller väldigt mycket. Du får nya vänner, du får fundera över livet och lära dig om den kristna tron. Du får också hitta på massor med roliga aktiviteter på vägen. Vi ses på torsdagar 15:30-17:30 varje vecka med start 31 augusti. Under året åker vi även på en hajk och ett läger.

Varannan vecka ses vi i kyrkan för undervisning och varannan vecka har vi någon form av aktivitet. Vi anpassar givetvis konfirmationen efter gruppen och de behov som finns, men ser en stor glädje i att kunna aktivera oss tillsammans på olika sätt. Det finns inga särskilda krav på kunskap eller fysik, utan vi vill att alla ska kunna vara med utifrån sina förutsättningar.

Kostnad:

2900:- Priset är inklusive bibel, undervisningsmaterial, hajker, läger etc. (Ingen ska behöva avstå konfirmationen av ekonomiska skäl. Behöver ni hjälp att betala hela eller delar av summan, kontakta oss gärna.)

Inför konfaåret har vi två träffar:

23 aug kl. 19:00 Informationsträff med möjlighet att ställa frågor. Bra tillfälle för både vårdnadshavare och ungdom att få lite mer koll på konfaåret.

31 aug kl. 15:30 Upprop + praktisk info (obligatorisk för alla anmälda konfirmander)

8–10 sep Konfahajk på Slättens Gård, Öijared

Gudstjänster

Varje söndag firar vi gudstjänst i Equmeniakyrkan Floda. Dit är alla välkomna, både konfirmand och förälder. Som konfirmand förväntas du delta i minst 15 gudstjänster under konfaåret.

Närvaro

Samtliga samlingar och läger under konfaåret är obligatoriska. Som konfirmand förväntas du höra av dig till huvudansvarig om du uteblir pga sjukdom, resa eller liknande.

Anmälan

Klicka på länken och fyll i formuläret: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemMi6f4aVzJBJLLD9mfAtaRUmnCnbDQ_1u3wComTu7h_OvvA

Övriga samlingar

Utöver konfan har vi många andra roliga saker för dig som är ungdom. På fredagar är det ungdomssamlingar dit du är varmt välkommen. Vi åker också på ett riktigt härligt skidläger till Trysil över nyår. Följ gärna vad som händer på vår instagram: @fredaxifloda

Vid frågor kontakta vår pastor: Emil Thelin – 0768-957724 – emil@equmeniakyrkanfloda.se