Ljuspunkten

Dagledigsamlingar hösten 2020 

Så länge nuvarande rekommendationer gäller från folkhälsomyndigheten har vi inte möjlighet att inbjuda till ordinarie Ljuspunktssamlingar i höst. Om förutsättningarna förändras till det bättre finns beredskap för att återuppta programverksamheten. Samråd kring detta förs med Skallsjö församling.

Tisdagar med start den 1 september (varje tisdag tills vidare) bjuder vi istället in till en promenadgrupp. Vi möts vid Equmeniakyrkan kl. 11 och går en kortare eller längre promenad allt efter dina förutsättningar. Kan du inte promenera är du välkommen att bara sitta ner för ett coronasäkert samtal. Det kommer även finnas möjlighet att spela boule vid Garveriet. Efter promenaden bjuder vi på en kopp kaffe/te till det du själv tar med dig att fika med.

Sommarens samtalskvällar på Skallsjö Skogar kommer att fortsätta även nu under hösten på torsdagar kl. 18. Vid dåligt väder sker samlingen inomhus. Om du är intresserad av att vara med så tala med omsorgspastor Britt Andreasson. Hennes kontaktuppgifter finns på hemsidan under rubriken ”Kontakt”.

Gudstjänst
Vi vet att det är många som nu under Coronatider inte kan delta i församlingens söndagsgudstjänst. Men gudstjänsten sänds ut via vår hemsida och du kan följa den hemifrån om du har tillgång till dator eller mobiltelefon. Om du har problem med att fira gudstjänst på detta sätt så  kontakta Ingvar Frid, tel. 0702452018, för att se om det är något vi kan hjälpa till med.