Inför årsmötet 27 februari

Årsmöte för Equmeniakyrkan Floda

Snart är det årsmöte i Equmeniakyrkan Floda. Den 27 februari kl.16 möts vi till ett möte i någon form av digital plattform. Exakt hur detta kommer att gå till jobbar vi med just nu men vi strävar att göra det så enkelt det bara går så att så många som möjligt har möjlighet att vara med. Vi tittar också på hur vi ska kunna hjälpa er som känner att ni behöver hjälp igång med tekniken så att den inte ska hindra er från att delta. 

Årsmöteshandlingarna kommer att skickas ut under vecka 6. Samma vecka på torsdagen den 11 februari kl.19.30 bjuder vi in till ett samtal inför årsmötet där får du chans att ställa dina frågor och diskutera med styrelsen. Detta möte kommer att ske via Zoom och en länk kommer att mailas ut till oss alla i församlingen. En sammanfattning av mötet kommer att skickas ut efteråt. Ta chansen att ställa frågor till styrelsen, du får gärna maila in dem innan till styrelsen@equmeniakyrkanfloda.se

På årsmötet kommer röstning primärt ske online (information och länkar kommer senare). 

För dig som inte har möjlighet att rösta online kommer vi se till att du får en röstsedel på papper som kan lämnas i kyrkan under vecka 8. Denna röstsedel kommer att delas ut under vecka 6 eller 7. Du kan antingen lämna den till kyrkvärdarna som finns på plats vardagar klockan 11-13 eller på annan tid på anvisad plats, se till att du skrivit ditt namn på röstsedeln. Senast den 26 februari behöver du lämnat din röst i kyrkan. Det går bra att lämna din röst med fullmakt. 

Har du en motion som du vill ha med på årsmötet måste vi detta året be dig lämna den senast den 31 januari till någon i styrelsen eller via mejl till styrelsen@equmeniakyrkanfloda.se. Detta för att vi ska hinna behandla och förbereda den innan årsmötet. 

Hälsningar från styrelsen