Församlingsläger på Sjöviksgården 19-21 augusti -22

Kan du minnas sist du var på församlingsläger? I vår församling skedde detta senast på Strandgården 2017. Sedan dess har vi byggt en helt ny kyrka, varit i pandemi och vuxit som församling där många av oss inte känner varandra. Därför vill vi bjuda in till en ordentlig nystart och ett läger där fokus ligger på gemenskap och roliga aktiviteter, men också tillfällen att få samlas i bön och lovsång. Inbjudan är öppen för alla som vill lära känna församlingen, om du är medlem eller inte spelar ingen roll! Vi uppmuntrar dig att bjuda med andra!

Med lägergeneralerna Jacob Ardenfors och Viktor Bengtsson ser vi fram emot att skapa minnen för livet och fylla Sjöviksgården till bredden! Vi hoppas att så många som möjligt prioriterar dessa dagarna, och skulle du mot all förmodan inte kunna vara med hela helgen, se då till att vara med minst en av dagarna. Känner du att logistik eller ekonomi är hinder för din medverkan. Ta kontakt med lägeransvariga alternativt församlingens pastorer så säkerställer vi att du kan vara med på lika villkor!

Detta får du/ni inte missa!

Start: Välkommen från 15:00 den 19 augusti där middagen serveras från 18:30.
Avslut: Efter lunch den 21:a augusti
Var: Sjöviksgården https://sjoviksgarden.nu/

Lägeravgift inklusive helpension:
– Boende inne vuxen : 600kr/natt
– Boende inne barn 4-14 år: 400kr/natt
– Boende i husvagn/husbil ink el, 250kr/natt + matkostnad
– Boende i tält: 150kr/natt + matkostnad
– Dagspass lördag ink helpension vuxen: 350kr
– Dagspass lördag ink helpension barn: 225kr
– Lunch i samband med söndagens gudstjänst: 100kr

OSA så snart som möjligt, dock senast den 30:e juni, då vi behöver meddela Sjöviksgården om vi skall hyra hela eller delar av gården.

Anmäl dig här: LÄNK

Se filmen, klicka på bilden nedan