Vad är konfa?

vadärkonfa

Genom konfirmationsläsningen erbjuds Du att i grupp få chansen att samtala om livet och upptäcka den kristna tron.

Vi kommer under året göra många olika saker tillsammans lika väl som att sitta och prata kommer vi också praktiskt att göra saker tillsammans som vi hoppas blir till hjälp för oss själva och andra.

Året handlar om att få en uppfattning om vad kristen tro/ett kristet liv handlar om, fundera på vem den där Jesus egentligen är.

Och Jag? Vem är Jag?

Allt detta vill vi ge gott om tid att fundera och reflektera kring.

OBS!! Viktiga datum att notera i texten nedan!

Ett år med konfirmation i Equmeniakyrkan Floda innehåller en träff varje vecka på torsdag under i stort sett hela läsåret. Träffarna är obligatoriska, vi räknar alltså med att om man vill konfirmera sig så är man alltid med. Klart att det ibland kan finnas förhinder men vi vill att man anstränger sig för att alltid vara med. Under året kommer vi också åka på hajk och läger. Läsningen startar i slutet av augusti, 13-15 september blir det hajk ute på Öijared, det kommer också bli ett längre läger i slutet av våren omkring 1:a maj eller Kristi himmelsfärdshelgen. (OBS! datumen för läsning 2019/20 )

Torsdagen den 4:e juni är det en öppen informationskväll i Equmeniakyrkan Floda kl 18:00 för alla som är nyfikna och vill veta mer om konfirmationen i Equmeniakyrkan Floda.
Onsdagen den 21:e augusti är det upprop och information inför konfaåret kl 18.00 i Equmeniakyrkan Floda. (Obligatorisk)

Varmt Välkomna!

Frågor: skriv till david@equmeniakyrkanfloda.se eller ring 0709-131430