Eget Arbete

Vi har fått lite frågor efter uppstarten som vi tänkte besvara:

När kan jag komma ner och arbeta?
Torsdagar från klockan 17:00 och lördagar från klockan 09:00 kommer det att vara öppet nere i kyrkan för att komma dit och arbeta. Arbetsgrupperna kan själva ha bestämt andra tider- men på torsdagar och lördagar så finns det alltid någon på plats. Redan nu på lördag finns det möjlighet att komma dit och sätta händerna i arbete!

Jag vill vara med och bygga- hur ska jag göra?

Kom ner till kyrkan torsdag eller lördag och bli tilldelad en uppgift. Dessutom blir detta ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter och bygga relationer Så passa på att välja en grupp med personer som du kanske normalt inte pratar så mycket med. 

Vad behöver jag ha för bakgrund?
Ingen! Det finns en uppgift för alla! 

Jag vill inte bygga utan vill vara med i omsorg kring bygget- hur gör jag då?
Du kontaktar Helene Ljung som ger dig en uppgift. Främst är det lördagar där vi behöver hjälp med att ordna lunch för de som är nere och arbetar i kyrkan.

Är det något annat jag behöver tänka på?
Ja- var rädd om dig! Se över din egna olycksfallsförsäkring. Hörselkåpor, oömma kläder och skor är lämpligt att ha på sig. Har man inte hörselkåpor kommer vi se till att det finns öronproppar att tillgå på plats. 

golvtäckning.JPG
Vi ser fram mot att få arbeta tillsammans med er och bygga ny kyrka inte bara med hammare och spik- utan även med kaffe och kaka!
Med vänliga hälsningar, 

Arbetsledargruppen: Charlotta Bogya Carlsson, Helene Ljung, John Bernsten, Jonas Boman, Josefine Edstrand