Ungdomspastor/Ungdomsledare till Equmeniakyrkan Floda

Vi söker dig som vill arbeta aktivt med att uppnå vår vision: 

”En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig, Floda och världen”

Floda är ett levande samhälle som ligger mitt i insjöriket mellan Göteborg och Alingsås med närhet till både natur och storstad (25 min till Göteborg). Församlingen växer och består idag av drygt 320 medlemmar. Vi är just nu inne i en spännande process där en ny Equmeniakyrka håller på att ta form. Kyrkan kommer att ligga vägg i vägg med Garveriet som är ett nytt och spännande centrum för hållbarhet och mat. Mitt i denna mötesplats finns vi som kyrka. En kyrka med öppenhet för goda och hållbara möten, med Gud och människor. Invigningen är planerad 1:a advent 2019.

Detta finns för dig

Kyrkan är redan idag en naturlig del av samhället i Floda. Här finns ett stort och levande ungdomsarbete med bl.a. Fredax, konfirmation, ”idrottskonfa” och ”efterkonfa”. Här får du jobba tillsammans med engagerade ledare och ungdomar som vill vara med och göra skillnad. En viktig uppgift för dig kommer vara att stödja nya ledare och driva ledarutveckling. Dessutom får du vara med och forma utvecklingen av en nybyggd kyrka med möjlighet till många spännande möten!

Vi behöver dig

  • Du har en god förmåga att bygga relationer med människor i alla åldrar
  • Du är en god ledare
  • Du ser vikten av andlig fördjupning likväl som vikten av gemenskap och att göra roliga aktiviteter tillsammans
  • Du har pastorsutbildning eller har gått bibelskola

Är vi den du söker? Hör gärna av dig, så pratar vi mer. Vi är öppna för att lyssna in dig och förhoppningsvis utforma en tjänst där du får blomma ut och fungera i dina gåvor.

Välkommen att höra av dig!
Evalotta Bengtsson ordf. 0704-807729, Email: evalotta.bengtsson2@gmail.com
David Norén föreståndare 0709-131430, Email: david@equmeniakyrkanfloda.se

Skicka din ansökan senast den 31 mars 2019